OMDÖMEN OCH RECENSIONER


"Att kunna inspirera andra till bättre hälsa har jag upptäckt är något som jag brinner för. Den feedback jag får från mina kunder och klienter är inspirationen som får mig att känna att jag hamnat rätt i den verksamhet jag driver" / Björn


LÄS VAD  TIDIGARE KUNDER OCH KURSDELTAGARE TYCKER OM MIN TJÄNSTER.

"Toppbetyg för denna berikande kurs!!
Det var en otroligt givande och inspirerande dag och jag känner mig både glad och tacksam för denna erfarenhet! Björn är en kunnig, varm och pedagogisk instruktör med tydlig medkänsla och engagemang och som verkligen brinner för ämnet. Han förmedlar en trygghet och ett lugn som gjorde dagen väldigt harmonisk och på något vi lyckades han till och med få mig att slappna av i 2 minuter av isbad!
"
/Louise sydbeck

Andningsövningen var en behaglig och rofylld upplevelse som Björn Karlsson genomförde på ett lugnt och mycket proffsigt vis.

Att sedan avsluta sessionen med ett bad i engradigt vatten kändes helt perfekt. Lämnade en angenäm känsla av glädje och frid i kroppen.

/Åsa, Oskarshamn

En upplevelse utöver det vanliga. Björn var otroligt inspirerande, lugn och pedagogisk. Andningsövningarna gav en effekt som jag inte väntat mig, en känsla av att sväva, vara utanför sin kropp. Känslor som dök upp utan förvarning.

Kallbadet var otroligt häftigt att uppleva, hur man i första stund var så i obalans i sin andning till att ta djupa andetag och se ut över havet från långviken.

Rekommenderar ALLA att göra detta!

/ Ida, Kalmar

Igår gjorde jag andningsövningen innan läggdags och har sovit såå bra inatt! 


Min upplevelse av workshopen:

Björn vägledde oss på ett lugnt, sakligt och proffsigt sätt. Jag kände mig trygg genom hela upplägget. Björn berättade på exakt rätt tid vad som skulle hända och kallbadet var till slut en fantastisk upplevelse. Jag tänkte direkt; det här vill jag göra igen. 


Jag är så nöjd med upplevelsen och kunde inte innan föreställa mig hur bra det var. Jag var lite nervös innan, men det kändes helt tryggt. 

/Patricia, Oskarshamn

I attended the workshop with Coach Björn Karlsson, Kalmar. It was an awesome experience with Björn. With a professial, calm and present state he guided us in breathing and the theory about the method. I wasnt completly new to the method. I have watched movies and clips about mr Hof and also read the book. Since a year back I have taken cold bath in lakes and sometimes showers. After my military service in the northen parts of Sweden for almost 30 years now I have disliked the cold but the ice bath was a really amazing experience and I will certainly take up this habit.

Thanks Björn and will stay in contact.

Niclas, Mod att våga, Växjö

Workshopen var väldigt intressant och upplysande! Även om man haft lite koll på Wim Hofs metoder tidigare så var detta på en helt annan nivå då Björn på ett proffesionellt, pedagogiskt och lugnt sätt förklarade mekanismerna bakom metoderna samt hur man i praktiken kan tillämpa dem i sin egna vardag. 


Upplevelsen var stark och positiv. Känslan som infann sig efteråt var ett mycket bekymmersfritt lugn. Detta är säkerligen bara en av många bra hälsoeffekter som metoderna bidrar till. Oavsett om man är i god eller mindre god hälsa så tvekar jag inte alls på att detta kan hjälpa folk till det bättre!

/Gustav, Mönsterås

Recensioner för WHM Weekend på Mundekulla

"Den här weekend med wim hof metoden och dig som coach var helt fantastisk! Miljön, utbildningen, teorin och praktiken var perfekt ihopsatt. Jag kände mig helt lugn, avslappnad och framför allt säker i alla övningar. Du som coach Björn utstrålande en underbar energi till alla deltagare. Jag uppskattade att du kunde utmana oss om vi ville, men aldrig tvingade oss till göra något. Tribekänslan var något som jag aldrig upplevt inann och det var en underbar känsla. Ett extra plus att maten och miljön var magisk. Denna helgen kommer jag för alltid minnas! " / Ricky Storberg/ Karlskrona

"Hej Björn !
Som du säkert förstått är jag mycket nöjd med helgen. Ditt ledarskap är lugnt, ambitiöst, omtänksamt och ger trygghet, kunskap och inspiration ( på ett ” hållbar sätt = inte ”frälst” utan just inspirerat vilket jag uppskattar mycket). Jag tyckte dagarna både gick fort men vara mycket lugna. De inledande meditativa morgonpassen gav en mycket bra grund för dagarna. Under meditationen uppe i tornet (trots den lite störande blåsten) efter att ha lärt känna dig lite, lärt känna gruppen lite, fått lite mer konkret insikt om vad helgen kunde ge - en kort men stark härligt känsla - och av stor tacksamhet - för att jag var där." / Åke Stjärnkvist, Nacka

"När jag bokade kursen så gjorde jag det som en del av min personliga utveckling. Jag hade ingen djupare kunskap om metoden men en snabb undersökning på nätet gjorde att jag kände att Björn och Mundekulla var något jag ville undersöka närmre. Jag fick ett mycket trevligt bemötande som varade hela kursen. Björn var tydlig och lyssnande och anpassade innehållet efter oss deltagare så att vi fick ut mesta möjliga. Stämningen som Björn och Mundekulla skapade gjorde att man gärna rekommenderar och själv funderar på fortsättningskurs. Andningsövningarna var för mig kraftfulla och gav en större effekt än förväntat. Isbadet var överraskande kallt men Björns guidning gjorde så att jag på ett medvetet sätt hanterade situationen. Effekten av dagen höll i sig och jag hade ett lugn som jag inte haft på länge. Så jag är självklart mycket nöjd efter kursen och rekommenderar Björn som coach. "

/Rickard Holmberg, Karlskrona

”Helgens workshop med isbad & andning i Wim Hofs anda var en spännande upplevelse. Björn var en inspiration, mycket professionell och påläst. Han skapade en trygg miljö för oss som var helt nya med isbad. Maten som serverades var också på en nivå för sig så jag ger helhetsupplevelsen toppbetyg.” / Martin Sjöberg, Skara

"Jag vill tacka för en makalöst fantastisk helg. Är så oerhört tacksam för att jag fick uppleva den. Du har en fantastisk förmåga att lära ut Wim Hof metoden, på ett entusiasmerande sätt. Dina kunskaper om vad som händer i kroppen gav ett väldigt trovärdigt intryck. Nu ska det bara omsättas i daglig rutin som var mitt mål från början. Jag har fått den bästa starten man kan få.
Så ännu en gång ett stort tack och kram till dig. 🙏

Tacksamma Tord Lund, Ängelholm"

"kursen för mig har verkligen påverkat mig på djupet,
det jag var ute efter har jag funnit genom dig, tack för ditt engagemang och stöttning genom isbadet som jag gick igenom på 2 min det hade aldrig gått utan dig, det stärkte mig efteråt att kunna utmana mig mer än jag trodde
"
/Christian karlsson, Göteborg

"Att under så lång tid få känna fullständig närvaro och kravlöshet var helt fantastiskt. Ditt upplägg med information och aktiviteter tillsammans med inramningen av Mundekullas unika miljö var bortom alla mina förväntningar.
Otroligt fin balans genomgående. Jag kände mig oerhört trygg i din guidning och ditt sätt att coacha. Du känns så självklar och grundad i din roll. Ett stort plus var också den fina dynamiken i gruppen. Jag tar med mig så mycket från helgen och har inte än hunnit smälta alla intryck. Med inspiration, nyfunna insikter och beslutsamhet tar jag Wim Hof metoden med mig in i vardagen.

Med värme/ Emelie, Växjö"

"Hej och tack hjärtligast för en fantastisk helg. Du har verkligen fått till ett bra upplägg på kursen och det kändes som tiden förvaltades väl, ändå genomsyrades kursen av lugn och harmoni. Jag blev överraskad över den fysiska och mentala skillnaden upplevelsen gav mig. Även om jag praktiserat andningsövningarna i hemmet, så lärde jag mig mycket nytt och kan förändra övningarna till det bättre framöver. Det blir också en speciell samhörighetskänsla att utöva WHM tillsammans i grupp. Du har en unik förmåga att leda och ge trygghet. En skön och pedagogisk röst, med mycket entusiasm och glädje att lära ut. Helgen bjöd på överraskningar, (typ att jag vågade bada😂tack vare din guidning) som att klättra upp i tornet med dess vackra vyer och barfotapromenader mm, det var spännande och skönt för sinnet. Kursgården var perfekt för ändamålet och gav härliga naturupplevelser, spännande utemiljö att upptäcka. Maten var över all förväntan. Jag är supernöjd och njuter fortfarande. / Kristina Storberg, Karlskrona